• 0884 728 661
  • Замяна и връщане

   Ние гарантираме, че ще разменим продукта закупен от Gia.bg или ще възстановим сумата от поръчката (по ваш избор) и поради някакъв дефект или други причини по наша вина. В случай, че не сте изцяло удовлетворени от покупката си ни пишете на office@gia.bg. Необходимо е да ни изпратите номер на поръчка, дата, име и телефон за връзка, както и да напишете Вашето желание максимално ясно. В рамките на 24 часа и ще получите инструкции, как да върнете или размените вашият продукт(и).Всеки потребител потвърждава, че е наясно с правото си, че съгласно чл. 50 от ЗЗП, ако не се касае за някое от изключенията предвидени в чл. 46 и чл. 57 от ЗЗП, в 14 (четиринадесет) дневен срок от сключването на договора от разстояние може да се откаже от договора, без да изтъква мотиви и да дължи обезщетение за това, освен разноските съгласно разпоредбите на закона. За упражняване на правото на отказ от договора, потребителят е длъжен, преди изтичането на 14-дневния срок от доставката, да изпрати до office@gia.bg  изрично изявление на своето желание в писмена форма.
   Рекламации:

   Всички рекламации се подават в писмен вид на имейл: office@gia.bg или по телефона.
   Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
   1. констатирани липси;
   2. дефекти на стоката;
   3. несъответствие с обявеното описание.

   При констатирани липси и дефекти рекламацията се предявява до два /2/ дни след доставката на стоката. Разходите по доставките са за сметка на Bokacha.com
   При несъответствие с обявеното описание се предявява до 14 /четиринадесет/ дни след доставката на стоката. Разходите по доставките са за сметка на купувача
   При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
   1. възстановяване на заплатената сума;
   2. заменяне на стоката с нова;
   3. отбив от цената

   Условия за връщане: 

   Всички желания за връщане се подават само в писмен вид на имейл: office@gia.bg. Рекламации, желания за връщане или замяна по телефона или не писмено не се приемат.
   Закупена стока може да бъде върната без причина преди изтичане на четиринадесет /14/ дни от получаването, ако не е ПОЛЗВАНА, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя.

   Условия за замяна: 

   Всички замени се подават по телефона или на имейл: office@gia.bg. Закупена стока може да бъде заменена в срок от четиринадесет /14/ дни от получаването, ако не е ПОЛЗВАНА, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по замяната на стоката са за сметка на купувача. Необходимо е да ни изпратите имейл с номер на поръчка, дата, име и телефон за връзка, както и да напишете Вашето желание максимално ясно. В рамките на 24 часа и ще получите инструкции, как да върнете или размените вашият продукт. 

   Желаем ви приятно пазаруване !

   www.gia.bg

 • Последно разгледани